Koe Lappeenranta!

Kansainvälinen yliopistokaupunki Lappeenranta on ollut idän ja lännen kulttuurien kohtauspaikka kautta aikojen. Saimaan matkailualueen vetovoimainen keskus Lappeenranta sijaitsee Kaakkois-Suomessa vain 215 km Helsingistä. 

Saimaan upea vesistö tarjoaa silmänruuan ohella unohtumattomia elämyksiä niin kesällä kuin talvella. Hyväntuulisesta Lappeenrannasta löytyy viehättäviä tutustumiskohteita ja tekemistä ympäri vuoden: lumoava Linnoitus, satama, lukuisat risteilyt, Myllysaari, museot, kylpylät, kulttuurielämykset, Suomen suurin Hiekkalinna, golf, kalastus, mökkeily, ravintolat, kahvilat, uusi Kaupunginteatteri IsoKristiinassa sekä lukuisat ostosmahdollisuudet. Ylämaalla tutustut kansallisjalokiveemme spektroliittiin jalokivikylässä, jalokivimuseossa ja kivisepän pajoissa. 

Yöpymismahdollisuuksia on monia, ja Lappeenrantaan on helppoa tulla junalla, bussilla, lentokoneella, laivalla tai omalla autolla. Pohjoismaiden suurin viihdekylpylä Holiday Club Saimaa loistavine oheispalveluineen sijaitsee Saimaan rannalla Rauhassa.

Lappeenrannan matkailuneuvonta palvelee Kansalaistorin laidalla, kauppakeskus IsoKristiinan yhteydessä.

Matkailuneuvonta
Kauppakeskus IsoKristiina
Brahenkatu 1 
Puh. +358 (0)5 667 788
lappeenranta@gosaimaa.com

Avoinna
Ma-pe 10-17
la 10-16
www.visitlappeenranta.fi

Etsitkö hotellia, mökkiä, tapahtumia tai aktiviteetteja lomapäiviin?

Lappeenrannan ja Imatran seudun alueen matkailutarjonnan löydät osoitteesta: www.gosaimaa.com