Ryanair lisää jälleen lentoja Lappeenrannasta

30.11.2017 12:35

 

 

Euroopan suurin halpalentoyhtiö Ryanair lisää uuden viikkovuoron Lappeenrannasta Milanoon Bergamon kentälle. Maaliskuusta 2018 alkaen Milano Bergamoon lennetään keskiviikkoisin ja lauantaisin. Lokakuussa Ryanair kertoi myös aloittavansa lennot Lappeenrannasta Ateenaan. Ateenan reitti avataan toukokuussa. 
Lappeenranta_plane_kuva Ryanair_370x246.jpg
Bergamo sijaitsee vain alle 50 kilometriä Milanosta ja sinne on lennetty Lappeenrannasta jo muutamia vuosia sitten. Tuolloin reitti oli erittäin suosittu. Ryanairilla on myös kattavat ja edulliset jatkoyhteydet Bergamosta useisiin muihin Euroopan kohteisiin. 

– Olemme todella iloisia, että Ryanair lisää uuden viikkovuoron Lappeenrantaan, Suomen hienoimman järviseudun sydämeen”, kommentoi Eija Joro, Lappeenrannan lentokentän toimitusjohtaja. 

– Toinen viikkovuoro tarjoaa matkustajille mahdollisuuden suunnitella matkoja joustavammin ja nyt upeaan Pohjois-Italiaan voi piipahtaa edullisesti vaikka vain muutamaksi päiväksi. Uusi viikkovuoro mahdollistaa myös entistä sujuvamman yhteyden Pietarin ja Italian välillä”, Eija Joro jatkaa. 

Ryanairin erityishintaiset lennot myynnissä 

– Ryanair on iloinen voidessaan kaksinkertaistaa tarjonnan Lappeenrannan ja Milano Bergamon välillä suuren kysynnän johdosta. Uudet lennot tulevat myyntiin Ryanair.com sivuilla tänään torstaina 30. marraskuuta, kommentoi Pohjoismaiden ja Baltian markkinointi- ja myyntijohtaja Chris Lundshøj. 

Bergamo kartta_370x246.jpgUutta vuoroa juhlistetaan erityishintaisilla lipuilla Lappeenrannasta Bergamoon. Vain 34,99 € maksavilla lipuilla voi matkustaa toukokuun 2018 aikana. Erityishintaiset liput ovat ostettavissa 30.11. – 4.12.2017 välisenä aikana Ryanairin nettisivuilta www.ryanair.com. 

– Paikkoja on rajoitetusti, joten varaus kannattaa tehdä nopeasti, kertoo Chris Lundshøj.

Lisätietoja: 

Lappeenrannan Lentoasema Oy 
Eija Joro, Toimitusjohtaja 
puh. +358 40 502 2411 
eija.joro@lppairport.fi 

Eelis Eskelinen, Hallituksen puheenjohtaja 
puh. +358 400 372 153 
eelis.eskelinen@lppairport.fi 

suomi