Ryanairin lennot Lappeenrannasta käynnistyivät, ensimmäinen lento Milanoon Bergamon kentälle

28.3.2018

 

Lappeenranta Airport Logo_278x112.jpg
Euroopan suurin halpalentoyhtiö Ryanair ja Lappeenrannan Lentoasema juhlistivat keskiviikkona 28. maaliskuuta (2018) Ryanairin lentojen käynnistymistä Lappeenrannassa. Ensimmäinen lento suuntautui Milanoon, Bergamon kentälle. Tämä reitti lennetään kaksi kertaa viikossa, keskiviikkoisin ja lauantaisin. Toukokuussa avautuu toinen uusi reitti, joka lennetään Lappeenrannasta Ateenaan keskiviikkoisin.

Ryanairin Skandinavian ja Baltian myyntijohtaja Chris Lundshøj iloitsee lentojen alkamisesta.

− Olemme Ryanairilla iloisia voidessamme virallisesti avata uuden reitin Lappeenrannasta Milanoon. Lennot voi kätevästi varata Ryanairin nettisivuilta www.ryanair.com tai Ryanairin mobiilisovelluksen kautta.

Lappeenrannan Lentoasema Oy:n toimitusjohtaja Eija Joro toivottaa Ryanairin lämpimästi tervetulleeksi Lappeenrantaan.

− Toivotamme Ryanairin lennot lämpimästi tervetulleeksi Lappeenrantaan. Yhteistyömme Ryanairin kanssa on ollut erinomaista ja jatkamme yhteistyömme laajentamista edelleen. Ilokseni voin kertoa, että ensimmäinen lento Lappeenrannasta Milanoon on täyteen myyty. Mielenkiinto tätä uutta reittiä kohtaan on ollut valtavaa ja haluan kiittää kaikkia matkustajia valinnasta lentää Lappeenrannan lentoaseman kautta.

Lappeenrannan kaupungin markkinointi- ja matkailupäällikkö sekä Lake Saimaa markkinointitiimin koordinaattori Mirka Rahman kertoo, että Ryanairin suora kolmen tunnin lento Milanosta avaa kätevän yhteyden Italian ja Saimaan alueen välille.

− Olemme aloittaneen erittäin hyvän yhteistyön Saimaan alueen matkailutoimijoiden kanssa järviseutumme markkinoimiseksi. Teemme laajaa yhteistyötä myös Visit Finlandin ja Ryanairin kanssa kasvattaaksemme seudullemme tulevien matkailijoiden määrää.

Lisätietoja:

Lappeenrannan Lentoasema Oy

Eija Joro, toimitusjohtaja,
+358 40 5022411,
eija.joro@lppairport.fi

Eelis Eskelinen, hallituksen puheenjohtaja,
+358 400 372 153,
eelis.eskelinen@lppairport.fi

suomi